Κλασικής επίπλωση σπιτιού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ !
Facebook

Κλασικής επίπλωση σπιτιού.

Μοναδικές λεπτομέρειες  περίτεχνα ενωμένες σε ένα καθιστικό σύνολο. Μαξιλάρι καθίσματος  με δύο αποχρώσεις του ιδίου υφάσματος  ενωμένα με τρέσα αλλά και στριφτό κορδόνι στο περίγραμμα. Διπλό κρόσσι με φουντάκια στο κάτω μέρος του καναπέ αλλά και πλάτη με τραβηγμένα κορδόνια συνθέτουν μι μοναδική γωνία. Το ύφασμα ανάγλυφο βελούδο όπως προστάζει και ο ύφος του καναπέ.              

Καναπές ανάκλιντρο σε κλασικό ύφος με στρόγγυλο μπράτσο και διπλωτό καπιτονέ στην πλάτη. Διαχρονικός σχεδιασμός και προσεγμένη δουλειά με πολλές λεπτομέρειες. Βελούδινο ύφασμα για το συγκεκριμένο κομμάτι που συνοδεύεται με μαξιλάρι καραμέλα. Τα πόδια στρόγγυλες μπάλες βαμμένα με ασημή πατίνα .

Ανάκλιντρο με χειροποίητο σκάλισμα και παραδοσιακή δουλειά στο εσωτερικό του. Η βάση του περιέχει κανάβινους ιμάντες με ελατήρια και κοκοφοίνικα (τζίβα) πλεγμένα προσεκτικά όλα στο χέρι. Το χρυσομπρούντινο χρώμα με την καφέ πατίνα προσδίδουν αρχοντιά και παλαιότητα. Το ύφασμα είναι επιλεγμένο  από την συλλογή των designer guild roual collection που χρησιμοποιήθηκαν  στην αναπαλαίωση των επίπλων του bakinham palace στην Αγγλία.