ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ !
Facebook

ΥΛΙΚΑ

 

 FOAM-1

Foam

Υψηλής ποιότητας και πυκνότητας αφρώδες υλικό. Χρησιμοποιείται σαν γέμισμα σε μαξιλάρια αλλά και σαν επένδυση των σκελετών. Μεγάλη αντοχή στο χρόνο ελαστικότητα και ανατομικότητα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

 

 LATEX-1  

Latex

Υψηλής τεχνολογίας αφρώδες υλικό από φυσικό καουτσούκ. Εξασφαλίζει ανατομικότητα και εργονομία ενώ παράλληλα συμβάλει στον αερισμό των μαξιλαριών. Χρησιμοποιείτε για την κατασκευή μαξιλαριών.

 

 KOKOFOINIKAS-1

Κοκοφοίνικας

Παραδοσιακό φυτικό υλικό που χρησιμοποιείτε στην επιπλοποιία. Η μεγάλη αντοχή στον χρόνο και ο φυσικός  εξαερισμός είναι  κάποια από  τα πλεονεκτήματα του. Χρησιμοποιείται κυρίως σε κλασικά σαλόνια και καρέκλες σε συνδυασμό με πλεγμένα ελατήρια.

 

 OXIA-1

Ξυλεία οξιάς

 

Βρασμένη ξυλεία οξιάς για την κατασκευή των σκελετών.

 

 ELATO-1  

Ξυλεία ελάτης

 

Ξυλεία ελάτης για την κατασκευή των σκελετών.

 

 FODRES-1  

Φόδρες

 

Η φόδρα από φυσικό βαμβάκι συμβάλει στον σωστό εξαερισμό του καθιστικού απομακρύνοντας την δημιουργία  μικροοργανισμών και υγρασίας στο εσωτερικό.

 

 BATA-1

 

 

Βάτα

Άριστης ποιότητας βάτα σε διάφορα πάχη και πυκνότητα για χρήση κατά περίπτωση με επένδυση βαμβακερό ύφασμα. Χρησιμοποιείται σε όλο το σκελετό και τα μαξιλάρια δίνοντας ένα βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και απαλή και αφράτη υφή.

 

 POUPOULA-1

 

 

Πούπουλο

Το πούπουλο πάπιας  χρησιμοποιείται για το γέμισμα μαξιλαριών προσφέρει άνεση αφού προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε μορφή και αν θέλουμε. Φυσικό υλικό με άριστο αερισμό. 

 

 POUPOULOPANO-1

 

Πουπουλόπανο

 

Ειδικό πουπουλόπανο με ενισχυμένη επίστρωση για να μην βγαίνουν τα πούπουλα. Χρησιμοποιείται διπλό για καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 IMANTAS-1

 

Ιμάντας

 

Ελαστική ιμάντες για την βάση του καναπέ από την γερμανική ΟΚΕ από φυσικό καουτσούκ με μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν φθείρονται σχεδόν ποτέ. 

 

 FASA-1

 

Φάσα Ιούτης

 

Η Φάσα Ιούτης για την πλάτη στο σκελετό του καναπέ. Η κύρια χρήση της  όμως είναι στα κλασικά σαλόνια αφού χρησιμοποιείτε στην βάση του καναπέ η της  καρέκλας  για να στηρίζουν τα ελατήρια.   

 

 ELATHRIA-1

 

 

Ελατήρια

Ελατήρια σε σχήμα διπλού κώνου για την βάση του καναπέ η της καρέκλας.

 

 BERNIKIA-1

 

 

Βερνίκια

Πάντα με γνώμονα τις οικολογικές μας ανησυχίες η εταιρία χρησιμοποιεί  βερνίκια νερού, οικολογικό βαφείο με φίλτρα ενεργού άνθρακα   μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους ρύπους στην ατμόσφαιρα.  

 

 LINATSA-IOUTIS-1  

Λινάτσα Ιούτης   

Η Λινάτσα Ιούτης  χρησιμοποιείται για το τελείωμα της βάσης και της πλάτης του καναπέ πριν τοποθετηθεί τα αφρώδη και το ύφασμα. Είναι το υλικό που δένονται και πλέκονται  τα ελατήρια μαζί με τον κοκοφοίνικα.  

 

 KOLA-1

 

 

Κόλα

Όλες οι κόλες που χρησιμοποιούνται στα καθιστικά είναι με βάση νερό. Είναι άοσμες μη τοξικές και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης.

 

5 Ιουλίου 2013