Καταχώρηση στο περιοδικό ser-free

Kittas_ktx311.Πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να επιστρέφουμε σε ένα σπίτι που είναι επιπλωμένο με τρόπο που μας εκφράζει απόλυτα;

   Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο που μετά από μια μέρα γεμάτη ένταση και άγχος. Φανταστείτε λοιπόν να επιστρέφουμε σε ένα χώροι που δεν μας εκφράζει είναι σαν να πηγαίνουμε σε ένα ξένο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για την σωματική και πνευματική υγεία να επιπλώνουμε και να διακοσμούμε τον χώρο μας συμφώνα με το γούστο μας. 
2. Σε σχέση με κάποια τυποποιημένα έπιπλα μαζικής παραγωγής, πόσο ρόλο παίζει η μοναδικότητα του επίπλου σε ένα χώρο;

      Η μοναδικότητα αποτελεί και ταυτότητα. Η ταυτότητα των πραγμάτων που έχουμε στο σπίτι μας είναι προέκταση της προσωπικότητας μας. Στην Ελλάδα είμαστε τυχεροί πού έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε κατά παραγγελία έπιπλα για το σπίτι μας με σχετικά χαμηλό κόστος. Στο εξωτερικό αυτό είναι αδιανόητο το κόστος των κατά παραγγελία επίπλων είναι δυσπρόσιτο προς τον καταναλωτή. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτούμε. Παράλληλα τα κατά παραγγελία έπιπλα και η αμεσότητα με τον κατασκευαστή αποτελούν και εγγύηση για την καλή ποιότητα των υλικών και του τελικού αποτελέσματος.