ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΚΙΤΤΑΣ αποτελεί μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1975. Η καθαρά οικογενειακή της μορφή εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα αφού αποτελείται από τον ιδρυτή Κίττα Διαμαντή την σύζυγο και τα δυο παιδιά. Συνταγή που σπάνια συναντά κανείς στο χώρο του επίπλου αφού όλο και ολοένα η αγορά κατακλύζεται από έτοιμα προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης ποιότητας και λειτουργικότητας.

Η εταιρία ΚΙΤΤΑΣ αναλαμβάνει κατασκευές στο χώρο σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Η ποιότητα των υλικών αποτελεί και βασική μας μέριμνα αφού ο ικανοποιημένος πελάτης είναι και η καλύτερη διαφήμισή μας.

Πάντα με γνώμονα τις οικολογικές μας ανησυχίες η εταιρία ΚΙΤΤΑΣ χρησιμοποιεί κόλλες με βάση νερό, βερνίκια νερού, οικολογικό βαφείο με φίλτρα ενεργού άνθρακα αλλά και οικολογικά υλικά στους καναπέδες (υλικά από βαμβάκι καουτσούκ κ.α.) μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους ρύπους στην ατμόσφαιρα αλλά και τις αλλεργίες που προκαλούνται όλο και συχνότερα σε μικρά παιδιά από συνθετικά και πετρελαιοειδή υλικά πού λόγω του χαμηλού τους κόστους έχουν κατακλίσει την αγορά.

Σας περιμένουμε όλες τις ώρες και ημέρες στις εγκαταστάσεις μας.